Één team voor jouw totale tuinbeleving

Onze kracht zit in het creëren van een totale tuinbeleving. We ontwerpen een exclusieve tuin voor jou, realiseren de aanleg en doen het tuinonderhoud. Drie stappen, allemaal uitgevoerd door Vier Seizoenen Buiten. Hoe uitdagend, innovatief of bijzonder jouw nieuwe buiten ook moet worden: wij zorgen ervoor. Alle specialisten die daarvoor nodig zijn, brengen wij bij elkaar en coördineren wij. Van hovenier tot elektricien, van zwembadspecialist tot sierbestrater. En hoe groot dat team ook wordt, Vier Seizoenen Buiten is vanaf dag één jouw enige aanspreekpunt.
Tuinschets
Het ontwerp van jouw exclusieve tuin
We zouden hier een overzicht van stijlen en trends in tuinen met je kunnen delen. Doen we bewust niet. Natuurlijk weten we wat er speelt op het gebied van tuindesign. Maar we willen blanco en onbevooroordeeld met je het ontwerpproces ingaan. We verkopen geen tuinmaterialen: we creëren jouw ideale buitenomgeving. Die is volstrekt uniek en toegespitst op jou als persoon.

Deel zoveel mogelijk gedachten en ideeën met ons. Scheur pagina’s uit tijdschriften of verzamel inspirerende websites. Vertel over je hobby’s en de verblijfsmomenten in je toekomstige tuin. Over de groene vingers die je hebt, of misschien wel helemaal niet. Over speciale voorzieningen die je wilt treffen omdat ze functioneel, esthetisch of beide zijn. Het helpt ons om een zo goed mogelijk beeld te vormen en de vertaling te maken naar een ontwerp.

Beplantingsplan
In de ontwerpfase geven we bij voorkeur ook samen met jou invulling aan de beplanting. Welke bloemen, planten en/of bomen moeten een plek krijgen in het plan? Schrijf vooral namen van planten op of verzamel foto’s. Op basis van jouw wensen maken we dan een uitgebreid beplantingsplan.
De aanleg van jouw exclusieve tuin
Ben je tevreden over het tuinontwerp dat we voor je hebben gemaakt? Dan zetten we de stap naar de realisatie van jouw nieuwe exclusieve tuin. Ook hierbij geven we je duidelijkheid aan de voorkant. Na de werkvoorbereiding krijg je van ons een heldere planning. Deze nemen we met je door voordat de eerste schop de grond ingaat.

Tijdens de uitvoering krijg je van onze projectleider regelmatig updates over de voortgang. Zeker bij omvangrijke projecten vinden we het belangrijk om je bij te praten ‘op de bouwplaats’. Je ziet dan waar we concreet mee bezig zijn en kunt dan eventueel nog zaken last minute aanpassen.
Aanleg
Onderhoud
Het onderhoud van jouw exclusieve tuin
Ben je zelf graag bezig in je tuin? Of ligt jouw focus meer op ‘vieren’ dan op tuinieren? In dat laatste geval behandelen wij jouw tuin zoals we ‘m ook hebben ontworpen en aangelegd: met veel zorg. Zodat jij geen omkijken hebt naar het tuinonderhoud.

Wij werken op contractbasis of op uurbasis, maar altijd volgens een op maat gemaakt onderhoudsplan. Daarin staat precies wat je van ons kunt verwachten en wat we op welk moment voor je doen. Die werkzaamheden worden natuurlijk afgestemd op de begroeiing en beplanting in jouw tuin.

Wil je de garantie dat jouw nieuwe tuin er niet alleen in de eerste maanden na aanleg goed bijligt? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van tuinonderhoud door onze hoveniers.
Onze visie op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van exclusieve tuinen hebben wij samengevat in de vier V’s van Vier Seizoenen Buiten.
Als je voor ons kiest, dan is dát hoe wij het aanpakken.
We werken vakkundig en verzorgd.
Zijn vriendelijk in onze communicatie.
En doen er alles aan om je positief te verrassen.

Ontdek onze vier V's.
Weet je al wat je met je huidige tuin wil?
Of misschien nog helemaal niet?
In beide gevallen denken wij graag met je mee.
Neem contact met ons op, dan plannen we een kennismakingsgesprek.