De makers van Vier Seizoenen Buiten

Achter Vier Seizoenen Buiten zit een team van hoveniers dat meer dan 25 jaar ervaring heeft met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van exclusieve tuinen. Onze onderscheidende totaalaanpak is de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven. Particuliere opdrachtgevers kiezen ons niet alleen vanwege onze groene kwaliteiten. Minstens zo belangrijk vinden zij de manier waarop wij een tuinproject plannen, organiseren en opleveren. En hoe wij daarover met hen communiceren.

Van samenwerking naar solide organisatie

Marco Kortenray en Maurice Smeets begonnen 26 jaar geleden apart van elkaar met een eigen bedrijf in de hoveniersbranche. Regelmatig kwamen ze elkaar tegen, hielpen ze elkaar uit de brand, deelden ze vakkennis en wisselden ze ervaringen uit. De klik was er vanaf het begin. En later ook het besef dat ze hun persoonlijke ambities sneller konden realiseren in een samenwerking.

Na een periode waarin de samenwerking op een iets lager pitje kwam te staan, vond het tweetal elkaar opnieuw in 2014. Ze waren in de tussentijd gegroeid als ondernemers en naar elkaar toegegroeid wat betreft doelstellingen en toekomstvisie. Daarmee lag er een stevige basis voor een fusie, die op 1 oktober 2015 officieel werd beklonken. Kort na de fusie werd de naam Smeets-Kortenray Tuinen veranderd in Vier Seizoenen Buiten. Een naam die nog altijd tot de verbeelding spreekt en staat voor kwaliteit. Met dank aan onze medewerkers die ‘m elke dag weer waarmaken.
Marco Kortenray
Marco Kortenray is als zelfstandig hovenier werkzaam vanaf 1995 in Stevensweert. Als vakbekwaam hovenier is Marco werkvoorbereider en ontwerper. Voordat onze hoveniers bij u in de tuin staan is er immers al veel gebeurd. Hij zet uw wensen om in een mooi en passend ontwerp.
Marco KortenrayOprichter en Directeurmarco@vierseizoenenbuiten.nl
Chantal
Chantal verzorgt de financiële administratie en is een steun en toeverlaat achter de schermen.
ChantalFinanciële administratiechantal@vierseizoenenbuiten.nl
Mathieu
MathieuSpecialist ecologisch en natuurlijke tuineninfo@vierseizoenenbuiten.nl
Stagiaires
Bij VierSeizoenenBuiten dragen we ons steentje bij aan de opleiding van nieuwe talenten binnen ons vakgebied. Regelmatig zullen jonge gepassioneerde stagiaires meewerken in ons bedrijf.
StagiairesWerk-leer trajectinfo@vierseizoenenbuiten.nl
Maurice Smeets
Maurice Smeets is in 1997 begonnen als zelfstandig hovenier in Roosteren. Door zijn gedrevenheid is hij gegroeid tot de drijvende kracht achter Vier Seizoenen Buiten. Hij is het aanspreekpunt op de projecten en begeleidt met toewijding en professionaliteit de werkzaamheden ter plaatse.
Maurice SmeetsOprichter en Directeurmaurice@vierseizoenenbuiten.nl
Mariëlle
Mariëlle verzorgt de projectadministratie, de urenregistratie en de facturering.
MariëlleProject administratiemarielle@vierseizoenenbuiten.nl
Bart
Bart is als allround hovenier vooral gespecialiseerd in de houtbewerking zoals maatwerk van tuinschermen en vlonders. Zijn kracht ligt in het steenwerk zoals bestratingen, metselwerken en andere bouwprojecten.
BartSpecialist houtwerk, keramische vloeren en metselwerkinfo@vierseizoenenbuiten.nl
Eric
Eric is één van onze specialisten bij Vier Seizoenen Buiten. Als allround hovenier heeft hij de nodige werkervaring. Binnen ons team is hij de man met een passie voor planten, geen naam is hem onbekend. Ook in het onderhoud en snoeiwerk blinkt hij uit in zijn vakkundigheid.
EricSpecialist beplantinginfo@vierseizoenenbuiten.nl
Wat we doen

Ontwerpen, aanleggen en onderhouden
Met Vier Seizoenen Buiten haal je nogal wat in je tuin. Onze expertise op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud is nu eenmaal heel erg breed. Je kunt deze drie specialismen helemaal aan ons team overlaten. Of gedeeltelijk, als je bijvoorbeeld al een ontwerp hebt. Of als je alleen het onderhoud bij ons wilt neerleggen. Wat je ook kiest, je tuin fleurt er zeker van op. En jij zelf ook. Lees nog even verder als je benieuwd bent hoe wij het ontwerp, de aanleg en/of het onderhoud van jouw exclusieve tuin aanpakken.

Een exclusieve tuin groeit vanuit aandacht

Ben je van plan om een serieus bedrag te investeren in de aanleg van een nieuwe tuin? Dan mag je op zijn minst van ons verwachten, dat wij vanaf het begin serieus tijd en aandacht investeren in jou. Dat zijn we ook aan onze stand verplicht.

Wij zijn experts in het ontwerpen en aanleggen van exclusieve tuinen. Een proces dat begint bij jou aan tafel, wordt voortgezet aan onze (digitale) tekentafel en voor jou eindigt met een goed glas wijn aan je tuintafel.

Nodig je ons uit voor een kennismaking? Dan plannen wij snel een afspraak met je. Na ons gesprek komen we minimaal nog twee keer terug. Eén keer om je tuin goed in te meten en één keer om onze goed onderbouwde offerte met je te bespreken.